Vejen til din drømmehave

Bogen til dig, der gerne vil have en frodig, afslappet og lidt romantisk have. Bogen tager udgangspunkt i den romantiske have, der var på mode for 300 år siden. Med nyfortolkninger af datidens haveelementer som pergolaer, lysthuse, plantesortiment osv. fyldes de nutidige haver med sanselighed og oplevelser over hele året.

Fra bogens indhold:

- Plantevalg og materialer til den frodige have

- Plads til blot at være til og nyde haven

- Om steder til at gemme sig i

- Skab linjer og kontraster – og bryd dem igen i den romantiske have

- Om stemning og rum – og det romantiske forfald

- Træ, sten og vand i haven og om at give plads for dyrelivet

- Pryd- og nyttehave i samme have

Lindhardt og Ringhof, april 2010

Pris: 299 kr – 176 sider, rigt illustreret

Politikens store havebog

I samarbejde med landskabsarkitekt Jane Schul. Den store havebog, der fortæller alt du har brug for at vide, når du vil anlægge, pleje, omlægge eller bare blive klogere på din have. Med inspirerende afsnit om forskellige stilarter og have typer: Den nemme  have, den vilde have, gårdhaven, den lille have, landbohaven osv.

I bogen er også planteleksikon, et stort afsnit om køkkenhaven, bær- og frugthaven, drivhuset, samt ikke mindst afsnit om det praktiske arbejde i haven året rundt.

Politikens Forlag 2006

Pris: 249 kr - 600 sider, rigt illustreret

Den nemme have

Politikens bog om den nemme have er skrevet til dig, der gerne vil leve med en frodig og grøn have, men ikke vil bruge dit halve liv med hækkesaks og lugejern.

Her gives gode råd om, hvordan du rammer rigtigt i første forsøg med den nemme arbejdsmetode. Det gælder både, når du anlægger en have eller omlægger den gamle have til din og familiens ønskehave.

Bogen er også for dig, der fysisk klarer mindre og mindre i haven, enten fordi kræfterne bliver mindre, haven vildere eller tiden mere knap.

Politikens Forlag 2004
Pris: 199 kr - 184 sider, rigt illustreret
Udsolgt fra forlaget, kan lånes på biblioteket